Waddenstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

Zelf energie opwekken

 

Als u zelf duurzame energie opwekt dan kunt dit via Waddenstroom aan energieeverancier Greenchoice leveren

 

Zelf zonne-energie opwekken
Particulieren en bedrijven met een aansluiting < dan 3 x 80 Amp die zelf zonne-energie opwekken kunnen dit volledig salderen. Ook het overschot kunt u aan ons tegen de gunstige voorwaarden van Nederland verkopen.


Bent u grootverbruiker dan kunt u uw zonnestroom ook via Boerderijstroom ism energieleverancier Greenchoice verkopen. Vraag naar de voorwaarden.

 

Zelf windenergie opwekken.
Wekt u zelf windenergie op en wilt u dat via de website van Waddenstroom verkopen dan kunt u hiervoor met Waddenstroom en Greenchoice een drie partijen contract afsluiten. Voor energie die u zelf verkoopt via de website van Waddenstroom ontvangt u een meerprijs boven op een marktconform tarief. Ook als uw huidige levercontract nog niet is afgelopen kunt u zich nu al aanmelden voor levering en aanvangen met klantenwerving via de website Waddenstroom. (Vraag naar de voorwaarden, Lammert Soet 06-50661253)

 

Zelf warmte opwekken

Heeft u een warmtepomp en geen gasaansluiting en wekt u uw eigen warmte op, dan valt waarschijnlijk u in het zakelijke tarief, dit is tussen de 10.000 en 100.000 kWh.

Bekijk onze facebookpagina van Zelfopwekkers

Facebook 48x48

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Bewaren
zo werkt waddenstroom


© 2017 Waddenstroom  |  Privacy  |  Disclaimer