Waddenstroom.nl

 Geleverd door energieleverancier
mijn dossier
Fryske taal Nederlandse taal
Facebook Twitter LinkedIn

Missie van Waddenstroom

 

Goedkope duurzame energie voor iedereen die duurzaam wil leven en ondernemen.

 

Waddenstroom wil consumenten rechtstreeks in contact brengen met lokale ondernemers die zelf duurzame energie opwekken. Wij geven stroom een gezicht!

 

Waddenstroom wil een bijdrage leveren aan de verduurzaming en economische ontwikkeling van de Waddenregio.

 

Aangezien beschikbaarheid van energie essentieel is voor onze voedselvoorziening en economie vindt Waddenstroom het belangrijk dat duurzame energie lokaal in Nederland wordt opgewekt.

 

Samenstelling van Waddenstroom: Waddenstroom streeft ernaar dat, als het lekker waait of de zon flink schijnt u volledig geleverd krijgt door de stroombron. Als het minder of niet waait of de zon niet schijnt kan door Waddenstroom via energieleverancier Greenchoice andere duurzame stroom geleverd worden. 


Waddenstroom heeft duurzaamheid, sociaal- maatschappelijke waarden en correct zaken doen hoog in het vaandel staan en zal dit in theorie en praktijk toepassen in het hele bedrijfsproces.

 

Wij vinden dat de waddenzee gevrijwaard dient te worden van windturbines, het vaste land en op de Noordzee bieden voldoende mogelijkheden om verantwoord duurzame energie te produceren.

 

Omdat Waddenstroom gebruikers en leveranciers niet op administratieve rompslomp zitten te wachten, bemiddelen wij bij energie leverancier Greenchoice. Greenchoice is voor ons een logische partner. Uitmuntende klantenservice, weinig overhead en lage prijzen.

 

Make your choice kies Waddenstroom via energieleverancier Greenchoice.


Waddenstroom.nl
Lammert Soet

 

Dit doet Waddenstroom zelf aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.    
logo-boerderijstroom-website we drive electric greenbits 531871 451802971543410 1369076058 a logo gka zonder witte rand GoodStart logo images 25 Dubbelzijdigprinten warmtepomp uitleg SKYPE LAMMERT SOET Roodeploeg
Bewaren
Waddenstroom zonnepark Harlingen kopie

© 2023 Waddenstroom  |  Privacy  |  Disclaimer